Sentralbanksjefen bygger jernbane?

image

Han sier i hvert fall at det er på tide å bruke statens penger til investering for å lage midlertidige arbeidsplasser.

Da er det tid for de gode ideer, tid for å realisere  drømmer. Slik blir fremtiden til – når vi tenker på Nord-Norgebanen, tog langs vårt vakre langstrakte land. 
Vi synes at vi kan se for oss Sentralbanksjefen mens han sitter ved panoramavinduet på vei til Tromsø.

Der har Nordmannen bygget landet rett foran øynene hans. Her har vi påny bygget jernbane til beste for langtransport mot nord, miljøvennlig så det rekker.

Og vi har tatt sentralbanksjefen på alvor. Det er viktig å lage arbeidsplasser som både trenger kvalifisert og ufaglært arbeidsplass. Det er viktig å starte satsingen nordover.
Norge er et land som må tenke lange tanker, Norge må kanskje starte å tenke annerledes tanker. Det er trender som er i ferd med å snu.

Teknologien gjør det mulig å bo og arbeide hvor som helst.
Folk vil bo tett og smått, skape sine egne samfunn. Vi trenger tog for å komme dit.

Det er snart ingen som har en drøm om å bo midt i Sinsenkrysset. Natur, frisk luft, mennesker, samfunn som ser og bryr seg, det er her etterspørselen ligger. Fremtidssamfunnet for annerledes tenkende enn Sanner og Rattsø, disse menn som tror at drømmer er for dårer.

Tvert om, det er drømmene som skapte katedralen og verdens åttende underverk. Det er i disse tider at folk i arbeid gir samfunnet nye omdreininger, skatteinntekter og kjøp av varer og tjenester.
Vi sier som sentralbanksjefen – sett folket i arbeid for tog!

Sentralbanksjefen har rett. Det er på tide å bruke statens penger til Nordmennenes beste. Tog til Nord har det meste som fremtiden kan ønske seg. Miljøtog hvor du blir tog-god og tog-glad fordi tog er grønn energi.
Var det noen som tenkte integrerings-tog? Her er jo arbeid nok for alle?

logo-ny-rodgronn30pro
http://forendring.no

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
#Sentralbanksjef #oljefondet